Nemeskeresztúr honlapja
Nemeskeresztúr honlapja
Menü
 
Térkép
 
Kapcsolódó oldalak
 
Tudakozók
 
Bertha Bulcsu
 
Facebook
Nemeskeresztúr

Reklámozd a saját oldaladat is
 
Keresztúr nevű települések
 
Hírek/Cikkek
Hírek/Cikkek : Újra működik a polgárőrség

Újra működik a polgárőrség

Kostyák Bori  2006.12.25. 23:41

Nemeskeresztúr A helyi fiatalok kezdeményezésére néhány év szünet után újjászerveződött a polgárőrség a településen, s mindenszentekkor már járőröztek az egyesület önkéntesei.

 

Megjelenés dátuma: 2006. december 01. 04:25.00

A Polgárőrség - Nemeskeresztúr Egyesületet februárban alapították, de formai problémák miatt csak a negyedik próbálkozásra sikerült bejegyeztetni az újdonsült civil szervezetet.

November eleje óta a több mint 30 tagot számláló egyesület tagjai változatos időpontokban bukkannak fel a falu különböző pontjain, és felügyelik a közbiztonságot. Mint ez máshol is megszokott, az önkéntesek párban teljesítenek szolgálatot.

- A kilencvenes évek elején működött polgárőrség Keresztúron, akkor körülbelül hatvanan voltunk, de sajnos néhány év után fellazult az akkori szerveződés, reméljük, hogy ez a mostani próbálkozás sikeresebb és hosszabb életű lesz - mondta Zömbik János, az egyesület elnöke. Az év elején több mint 150 meghívót osztottak szét a falubeli fiatalok, minden házba jutott a szórólapokból, és a végeredményből kiderült, hogy a toborzás sikeres volt: az alapításkor harmincketten gyűltek össze.

Február 12-én tehát hivatalosan is megalakult a Polgárőrség - Nemeskeresztúr Egyesület, de a bejegyeztetési procedúra néhány formai hiányosság miatt szeptemberig húzódott.

A civil szervezet céljai közt a település közbiztonságának javítása és az idős emberekre való fokozott odafigyelés szerepel. Tervezik, hogy belépnek a Polgárőr Szövetségbe, és szeretnének minél előbb egyenruhát biztosítani önkénteseiknek, hogy megjelenésük is hatásos legyen.

- Több helyi vállalkozó ígért anyagi támogatást, és a pályázatokat is figyelni fogjuk, így reméljük, idővel egyre jobb lesz az egyesületünk felszereltsége. A lelkesedés megvan - vázolta elképzeléseiket az elnök.

 
Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Herczeg László: Nemeskeresztúr évszázadai

Bemutató 2011.06.04.

http://www.martinuskiado.hu/termekek/228/nemeskeresztur_evszazadai

 
Orvos kereső
 
Patika kereső
 
Testtömeg kalkulátor
 
Betegséglexikon
 
Kapcsolat

Hivatalos e-Mail:

nemeskeresztur.onkormanyzat@gmail.com

 

 

 

 

 

 
Számláló
Indulás: 2004-05-06
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!