Nemeskeresztúr honlapja
Nemeskeresztúr honlapja
Menü
 
Térkép
 
Kapcsolódó oldalak
 
Tudakozók
 
Bertha Bulcsu
 
Facebook
Nemeskeresztúr

Reklámozd a saját oldaladat is
 
Keresztúr nevű települések
 
Hírek/Cikkek
Hírek/Cikkek : Újra működik a polgárőrség

Újra működik a polgárőrség

Kostyák Bori  2006.12.25. 23:41

Nemeskeresztúr A helyi fiatalok kezdeményezésére néhány év szünet után újjászerveződött a polgárőrség a településen, s mindenszentekkor már járőröztek az egyesület önkéntesei.

 

Megjelenés dátuma: 2006. december 01. 04:25.00

A Polgárőrség - Nemeskeresztúr Egyesületet februárban alapították, de formai problémák miatt csak a negyedik próbálkozásra sikerült bejegyeztetni az újdonsült civil szervezetet.

November eleje óta a több mint 30 tagot számláló egyesület tagjai változatos időpontokban bukkannak fel a falu különböző pontjain, és felügyelik a közbiztonságot. Mint ez máshol is megszokott, az önkéntesek párban teljesítenek szolgálatot.

- A kilencvenes évek elején működött polgárőrség Keresztúron, akkor körülbelül hatvanan voltunk, de sajnos néhány év után fellazult az akkori szerveződés, reméljük, hogy ez a mostani próbálkozás sikeresebb és hosszabb életű lesz - mondta Zömbik János, az egyesület elnöke. Az év elején több mint 150 meghívót osztottak szét a falubeli fiatalok, minden házba jutott a szórólapokból, és a végeredményből kiderült, hogy a toborzás sikeres volt: az alapításkor harmincketten gyűltek össze.

Február 12-én tehát hivatalosan is megalakult a Polgárőrség - Nemeskeresztúr Egyesület, de a bejegyeztetési procedúra néhány formai hiányosság miatt szeptemberig húzódott.

A civil szervezet céljai közt a település közbiztonságának javítása és az idős emberekre való fokozott odafigyelés szerepel. Tervezik, hogy belépnek a Polgárőr Szövetségbe, és szeretnének minél előbb egyenruhát biztosítani önkénteseiknek, hogy megjelenésük is hatásos legyen.

- Több helyi vállalkozó ígért anyagi támogatást, és a pályázatokat is figyelni fogjuk, így reméljük, idővel egyre jobb lesz az egyesületünk felszereltsége. A lelkesedés megvan - vázolta elképzeléseiket az elnök.

 
Naptár
2020. November
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Herczeg László: Nemeskeresztúr évszázadai

Bemutató 2011.06.04.

http://www.martinuskiado.hu/termekek/228/nemeskeresztur_evszazadai

 
Orvos kereső
 
Patika kereső
 
Testtömeg kalkulátor
 
Betegséglexikon
 
Kapcsolat

Hivatalos e-Mail:

nemeskeresztur.onkormanyzat@gmail.com

 

 

 

 

 

 
Számláló
Indulás: 2004-05-06
 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ